workshops illustreren

Is tekenen jouw ding? Dan zijn onze illustratieworkshops zeker iets voor jou!

Workshop illustratietekenen

Tijdens deze online workshop voor beginners leer je met basismateriaal eenvoudige figuurtjes tekenen. Voorkennis is absoluut niet nodig: we starten met geometrische vormen en bouwen daarop verder. Met enkele streepjes, puntjes of vegen leer je jouw figuurtjes ook emoties geven.

Beschikbare data: 28/03 - 7/04 - 25/04

Kostprijs: €7

Schrijf je hier in: https://avansa-hallevilvoorde.be/zoeken?q=illustratietekenen

 

Workshop botanisch illustreren

Hou je van de organische en symmetrische vormen die in de natuur opduiken? Wil je graag zelf bloemen en planten leren tekenen? Dan is deze online workshop iets voor jou! Ervaring is niet nodig. Je leert eenvoudige, gestileerde illustraties maken met potlood en fineliners. Je botanische illustraties kan je gebruiken als decoratie, voor kaartjes of bijvoorbeeld in een bullet journal.

Beschikbare data: 31/03 - 18/04 - 21/04

Kostprijs: €7

Schrijf je hier in: https://avansa-hallevilvoorde.be/zoeken?q=botanisch

 

Over de begeleiding

Mieke Fleurackers is kunstenaar en zaakvoerster van LaboArte. Waar Labo staat voor ruimte voor experiment en Arte voor de liefde voor de kunst. Mieke wordt er blij van om volwassenen en kinderen te inspireren om hun creatieve vermogens terug te vinden en te ontwikkelen. Want ze weet hoeveel meer plezier in het leven je krijgt door creativiteit!

 

Deze workshops worden georganiseerd door Avansa Halle-Vilvoorde. Heb je vragen? Stel ze via mail aan info@avansa-hallevilvoorde.be.

Het gaat om online activiteiten. Een dag voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail. Via deze link: https://avansa-hallevilvoorde.be/online-deelnemen vind je alvast een handleiding met tips om in te loggen.

Wat heb je nodig voor deze workshop? - Potlood en gom - wit tekenpapier (kan gewoon printerpapier zijn) - eventueel kleurpotloden of wat je nog in huis hebt van pennetjes en stiften Heb je een vraag over het materiaal? Geef dan een seintje via mail: info@avansa-hallevilvoorde.be.