Dvd
Nederlands

Patrouille Linkeroever. Het volledige eerste seizoen

Dries Vos (regisseur), Nico Sturm (acteur), Kevin Janssens (acteur)
Titel
Patrouille Linkeroever. Het volledige eerste seizoen
Regisseur
Dries Vos
Acteur
Nico Sturm Kevin Janssens Mieke De Groote Jonas Van Geel Eva Binon Gène Bervoets
Taal
Nederlands
Uitgever
VTM, 2016
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2016
Speelduur
267 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
5413952192009

Over Dries Vos

Dries Vos (29 maart 1980) is een Vlaams film- en televisieregisseur.

Na diverse producties voor televisie te hebben geregisseerd, leverde Vos in 2017 zijn eerste film af, Allemaal familie.

Dries Vos heeft in 2015 de videoclip 10.000 luchtballonnen van K3 geregisseerd.

In 2019 ontvingen hij en coregisseur Gilles Coulier samen een Ensor als beste regisseur van een televisieserie voor De Dag.

Filmografie

Langspeelfilms
  • Allemaal Familie (2017)
  • Bad Trip (2017)
Televisieseries
  • Amika (2008-2011)
  • Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard (2010, 5 episodes)
  • Galaxy Park (2011-2014, samen met Gert-Jan Booy)
  • Wat als? (2011-2016, met anderen)
  • Safety First (2014, 2 afleveringen)
  • De Biker Boys (2014)
  • Nieuw Texas (2015, met Jeroen Dumoulein)
  • Patrouille Linkeroever (2016…Lees verder op Wikipedia